18 Aralık 2013 Çarşamba


Bugun Le Petit in misafirimiz sayın Kerem Yahya Gorgel. 
Çeşitli 5 * hotellerde ve restoranlarda tecrübesi vardır. Temel olarak sıcak bölümden başlayayıp sonra Al a Carte bölümlerde farklı dünya mutfaklarında görev almıştır şuan Myy Boutıque hotelde Sous Chef olarak görevine devam etmektedir. Ödüller İnternational gastronomi festivallerinde ve Ulusal yarışmalardan Altın,Gümüş,Bronz,Merit ve plaketler olarak sıralandırabiliriz. Kendisinin special Kaymakli Havuc tatlisi göz kamaştırrcr bir tat ve sunum . Hafif havuc tadi, tarcin aroması bal ve kaymağın buluşması, unutulmaz bu lezzeti blog sayfamızda tarifi paylaşıyor değerli Kerem Cheff.




Kerem Cheff cok iyi ogretmen. Bizim silale sorumumuzu ragmen Sabirli ve detayli anlatarak bize step by step dekor uzerinde bilgi verdi. Kucuk kornetto icindeki bitter çikolata ile fantastik resimleri , tuili kurabiyeleri, kurutulmus portakal dilimleri tabagimiza cok estetik bir sunum havası katmış oldu.Tavsiye ediyoruz mutlaka deneyin.!




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder